Луксозни недвижими имоти Евксиноград
+359 895 700 700
galina@dreamhome.bg
Търсене на   имоти
Луксозни недвижими имоти Евксиноград

недвижими имоти евксиноградПовече интерес към предлаганите недвижими имоти Евксиноград

Повече хора търсят лукс и могат да си го позволят. В големите градове той по-често присъства в страни от основната част на града, в неговите покрайнини. Така е и във Варна, но тук, с близостта до морето могат да се намерят наистина атрактивни локации. Такива са предлаганите недвижими имоти Евксиноград. Мястото е уникално основно със своето местоположение.
 

Най-привлекателното в предлаганите недвижими имоти Евксиноград

Районът е известен преди всичко с разположения на негова територия Дворец Евксиноград. Евксиноград се намира в северната част на Приморския Парк на Морската ни столица. До Центъра на Варна се стига изключително удобно, до там води голям и винаги отлично поддържан булевард, има и редовни автобусни линии. Средата за живот по-скоро прилича на парк, разположен непосредствено до морето, което означава мек климат и прекрасни морски панорами, спокойствие далеч от трафика и шума, чист въздух и уединение. Всичко това напълно оправдава интересът на строителните компании да изграждат сгради от висок клас, а и на купувачите, търсещи стандарт за живот над средния.
 

Най-желаният недвижим имот в Евксиноград

Малките квадратури не са много разпространени, много повече внимание се обръща на просторните апартаменти. Именно такива се срещат по-често. Общото между тях е, че се намират в нови, модерни кооперации, изградени по последни тенденции по отношение на интериорната и външната архитектура, и на използваните материали и технологии по време на изграждането им. Голяма част от тях са обособени като затворени комплекси с контролиран достъп. Имат просторни тераси, от които се разкриват прекрасни гледки.
 

Цените в офертите за имоти в Евксиноград

Надали някой очаква цените на такъв тип имоти, с подобно местоположение, да са ниски. За 50 000 евро може да се закупи тристаен на етап тухла. Четиристайни, многостайни и мезонети се продават както в строящи се в момента сгради директно от инвеститор, така в завършени вече и готови за нанасяне. Обзаведени, те са на цени от 130 000 евро до над 200 000 евро.
 
Ако търсите лукс в офертите за апартаменти във Варна, разгледайте на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_евксиноград/
ТОП Имоти

Цена
от 66 906 лв.

Свободни апартаменти: 119

Цена
от 131 183 лв.
до 730 286 лв.

Цена
от 99 284 лв.

Цена
от 99 980 лв.

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 88 809 лв.
до 343 251 лв.
Подобни статии от този сайт