Има търсене на апартаменти в София Малинова Долина без посредник
+359 895 700 700
galina@dreamhome.bg
Търсене на   имоти
Има търсене на апартаменти в София Малинова Долина без посредник

апартаменти в софия малинова долина без посредникНа какво да обърнете внимание в офертите за апартаменти в София Малинова Долина без посредник

Много хора смятат, че лесно биха могли да намерят жилището, което ги устройва, сами. Има голям интерес към обявите от този тип, и по-конкретно към предлаганите апартаменти в София Малинова Долина без посредник. Но за да бъде една покупка успешна факторите, които трябва да се вземат под внимание, не са малко. Разбира се, купувачите могат да се доверят на опита и информацията, с която боравят брокерите на имоти, но могат и сами да се справят с намирането и закупуването на имот.
 

Кое определя търсенето на апартаменти в София Малинова Долина без посредник

Първото нещо, което прави имотите в тази част на столицата търсени, е тяхното местоположение. Малинова Долина се намира на много комуникативно място, в близост до Студентски град и ползващ се с всички удобства на района. Комуникациите са добре уредени, достъпът до централната част на града е лесен и бърз. В източната си част граничи с Младост 4 и сградите там са предимно ниско строителство с красиво озеленени прилежащи площи. Има и комплекси с контролиран достъп.
 

Какви апартаменти в Малинова Долина без посредник се предлагат

Има добър избор в офертите без посредник както на вторичен пазар, така и сред новото строителство. Състоянието на сградата, в която се намира имота, също е от решаващо значение. Купувачите обръщат внимание на вида на дограмата, наличието на изолация, състоянието на електро и ВиК инсталации, общото състояние на жилището и вида на ремонта, който предстои преди нанасяне. Всичко това трябва да се огледа обстойно, когато става дума за сделка със старо жилище. Новото строителство също предоставя варианти за директна покупка, в случая тя е  от строител – в завършена сграда или „на зелено“.
 

Какво още е важно са при закупуване на апартамент в Малинова Долина без посредник

Изложението на имота, квадратурата, обзавеждането, периода на строителство – това са все важни за вземането на решение параметри. Прави впечатление, че жилищата с голяма квадратура започват да възвръщат своята актуалност, обемите продажби на тристайни жилища расте. Предпочита се новото строителство, а когато обзавеждането отговаря на вкуса на купувача, имотът става много бързо продаваем.
 
Повече информация за пазара на имоти в София ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_малинова_долина_без_посредник/
ТОП Имоти

Цена
от 99 284 лв.

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 88 809 лв.
до 343 251 лв.

Свободни апартаменти: 119

Цена
от 131 183 лв.
до 730 286 лв.

Цена
от 99 980 лв.

Цена
от 66 906 лв.
Подобни статии от този сайт